OSLO DOG SHOW 20.-22.SEPTEMBER 2024

I år har Norsk Lundehund Klubb stand på Oslo Dog Show fredag 20. til søndag 22.september.

Det åpner kl 10:00 alle tre dager, og stenger kl 18:00 fredag og lørdag, og kl 16:00 søndag. Opprigging av stand må skje dagene før.

Vi ønsker å fremme den flotte rasen vår alle tre dager til endes, og vi er også påmeldt NKK sin raseparade der vi vår vist fram den fantastiske rasen vår for publikum. Paradene er lørdag og søndag og starter ca kl 13:00 begge dager.

Klubben trenger hjelp til å ha noen personer på stand alle dager, samt å rigge standen opp og ned.

Kunne du tenke deg å hjelpe til?

Styret i NLK håper på mange hjelpere slik at det ikke blir så mye på hver. Vi er fleksible og tar imot all hjelp vi kan få for at dette skal bli en flott promotering av rasen vår.

For deg som vil stå på stand, så er dette en enkel og morsom jobb. Jobben vil være å snakke om rasen med andre som er nysgjerrige og interesserte, og fortelle om hvor flott og fantastisk lundehunden er. Du kan også ha med deg hunden, og blir det veldig mange hunder så deler vi på å ha de i «bingen» som blir laget på standen. Vi håper også å ha Den nye lundehundboka til salgs, og kanskje noen andre lundehundartikler fra Lundebua.

Hvis du er interessert og har mulighet til å hjelpe, send en epost til: styret@lundehund.no ( skriv gjerne Oslo Dog Show i emnefeltet) – skriv også gjerne hva du kan hjelpe til med.

Vi håper å høre fra deg!

Vennlig hilsen styret i NLK