Hjem

Norsk Lundehund Klubbs valpeformidler hjelper til med å opprette kontakt mellom valpekjøpere og oppdrettere som har valper til salgs.

Per dags dato (oktober 2016) hadde valpeformidler en liste på over 100 interesserte valpekjøpere! Valpeformidler er en god støtte for deg som oppdretter ved at du kan få god hjelp med å finne interesserte kjøpere til dine valper, enten du er helt fersk eller en erfaren oppdretter.

Det er derfor sjelden nødvendig å annonsere lundehundvalper til salgs, men ønsker du råd eller har spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med valpeformidler.

Kontakt gjerne valpeformidler hvis du har spørsmål:

Alejandra Garcia
Store Landfall Øvre 6B
3025 Drammen
Du kan nå valpeformidler på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på
telefon onsdager og fredager mellom kl. 17.00 - 19.00 på nr 412 67 679

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

og

Gerd Haugen
Midtre Burevei 20
3475 Sætre

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hold valpeformidler orientert

Gi tidlig beskjed til valpeformidler vedr. planlagte kull, valper som er født, så gjør du jobben til valpeformidler lettere. Hjelp også valpeformidler med å holde oversikt over alle valpekull i Norge (inkludert de som allerede er "bortlovet").

Finn riktig kjøper

I ditt arbeid for å finne riktig kjøper, håper vi at du benytter valpeformidler til hjelp med god geografisk spredning av valpene. Dette er nyttig i fremtidig avlsarbeid for lundehund, da mange hundeeiere er avhengige av å finne passende avlspartner som ikke er for nært beslektet, i geografisk nærhet.

Vi håper også at du hjelper oss med at de som ønsker seg lundehund men ikke kjenner miljøet fra før, får en mulighet til å finne deg og kontakte deg for å melde sin interesse. Valpeformidler kan hjelpe til med dette. Slik håper vi at vi kan utvide lundehundmiljøet til flere personer og bredde ut interessen og etterspørselen etter lundehund.

Vil du vite mer om valpeformidler-rollen kan du lese hele mandatet her..

Til sist er det viktig å poengtere at det alltid er du som oppdretter som velger kjøper til dine valper. Valpeformidler hjelper deg i den grad du trenger det.