Hjem
Elin D. W. Johannessen, Valpeformidler (c)
Elin D. W. Johannessen, Valpeformidler  ©

Kontakt klubbens valpeformidler hvis du er interessert i valp!

Valpeformidler hjelper oppdrettere og valpesøkende med å komme i kontakt. Valpeformidler holder kontakt med oppdretterne og har en viss oversikt over hvor det er ledige valper, samt at valpeformidler holder en liste over de som ønsker seg lundehundvalp.

I perioder kan det ta lang tid å få en lundehundvalp men du kan også være heldig og få en på kort tid.

Du kan registrere ditt ønske om valp i vårt registreringsskjema, der all informasjon blir videresendt til valpeformidler: Fyll ut skjemaet her, så kontakter vi deg.

Du kan også kontakte valpeformidler på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vår valpeformidler heter Elin D. W. Johannessen og hennes kontaktinfo er:

Elin D. W. Johannessen
Breilia 9
9600 Hammerfest
Tlf.: 917 62 954

Man prøver å imøtekomme ønske om tidspunkt for valpekjøp så godt som mulig, men valpene fødes som kjent ikke alltid på best mulig tidspunkt. Har du ventet veldig lenge eller tror at du kan ha blitt "forbigått", ta kontakt med oss på nytt så finner vi ut av det.

Valpeformidler og oppdretter prøver om mulig å plassere valpene hensiktsmessig med tanke på videre avl, for å spre avlsmaterialet best mulig. Det er allikevel alltid oppdretter som selv bestemmer hvem som får kjøpe hver enkelt valp, etter at kontakt er opprettet.

Valpeformidler har best oversikt over valper i Norge, men det er også mulig å importere valper fra oppdrettere i andre land. Se ev. listen over kenneleiere og oppdrettere i Norge og utenlands.

Ønsker du å vite mer om valpeformidler-rollen, kan du lese hele mandatet for valpeformidler her.datet for valpeformidler her.