Hjem
Mia, foto: Trine Thoresen (c) 
Mia, foto: Trine Thoresen ©

Vi trenger minst 13 flotte bilder av lundehunder til kalenderen for 2018.

Vi ønsker oss alle slags bilder - enkeltbilder av hunder, hunder i flokk og hunder med valper. Så vil vi gjerne ha bilder av hunder i aktivitet, for eksempel i vann, i snøen, eller i firsprang. Vi vil også ha bilder av blåbærplukkende, beintyggende, hinderhoppende eller eggplukkende hunder.

I tillegg tar vi imot bilder av lundehund i lundehund i sovestilling, hund med lundebrems eller lundehund på stein. Vi trenger bilder av lundehund fra vinter, vår, sommer og høst. Dessuten ønsker vi oss veldig noen søte valpebilder, og gjerne noen flotte bilder av hund og eier, kanskje til og med av hund og barn. Rett og slett ønsker vi oss et bredt utvalg av bilder av lundehunder.

Har du fine bilder, send dem derfor til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1. oktober. Vi svarer alle som sender inn, uavhengig av om bildene brukes eller ikke. Vi trenger å vite hvem som har tatt bildene, og navn på hund og eier.

Vi kommer til å prioritere skarpe bilder med godt lys og god fargegjengivelse for å lage en skikkelig flott glanset kalender som egner seg både på veggen hjemme og som gave til venner og kjente. Selve motivet vektlegges selvsagt også, og bildene må ha tilstrekkelig oppløsning til å brukes på trykk. Bilder som ikke brukes på kalenderen vil vi gjerne ha mulighet til å bruke på hjemmesiden i stedet, med mindre du gir beskjed om noe annet.

Prisen på kalender 2018 blir 200 kr + porto, og forhåndsbestilling gjøres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi garanterer at kalenderen blir ferdig i tide til at den kan gis bort i julegave for de som ønsker det.

Hilsen kalenderansvarlige 2018, Trine Thoresen, Berit Fanneløb Marthinussen og Ragna Fossen