Hjem

Lundehund i media

Adresseavisen faksimile 

 Faksimile fra Adressa.no videoside, publisert 26. februar 2016.

I februar ble lundehund omtalt i form av et videointervju med leder i Norsk Lundehund Klubb, Rita Daverdin (Adressa.no). Du kan se videoen på Adressa.no ved å følge linken over, eller trykke på bildet.

På lundehund.no samler vi linker til all digital omtale av lundehund som vi får nyss om, det finner du på våre Medieomtale-sider. Tips oss gjerne hvis du ser noe som mangler. 

Det står en artikkel om Norsk Lundehund i National Geographic. Artikkelen heter "Norway’s Best-Kept Secret: Puffin Dogs", og den kan du lese her.

For øvrig har artikkelen mange treff daglig, og den var inntil i går den mest leste artikkelen til National Geographic med over 12000 besøkende.

For de som gikk glipp av dagens "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" (eller som måtte ønske å se det igjen) så har NRK allerede lagt ut hele programmet.

GASSI-TV har lagt ut et 5 minutters innslag fra et tysk lundehundtreff.

For de som ikke fikk med seg Dyrevenn med lundehunden Mopsegårdens Emil på NRK Super i dag kommer det nye sjanser lørdag 17.04.10 kl 11.30 og onsdag 21.04.10 kl 15.00. Men det er også mulig å se hele programmet i NRKs nett-TV!