Hjem
Love, foto:Fovea, eier: Jonna Ölvestad ©
Love, foto: Fovea, eier: Jonna Ölvestad ©

På sosiale medier finner du mange bilder og historier om lundehund. Her gir vi en oversikt over noen av stedene du kan oppsøke.

Facebook

Det finnes mange nyttige lundehundgrupper på Facebook der lundehund-bilder og historier deles, og du kan komme i kontakt med andre lundehundeiere.

Flickr

Mange deler sine hundebilder på Instagram.com i gruppa "lundehund" på Flickr. Vi har lagt opp et slideshow av de siste Flickr-bilder i denne gruppa.

Instagram

Mange deler mobilbilder på Instagram.com med taggen #lundehund.no. Vi har lagt opp en strøm av de til en hver tid siste Instagram-bilder med denne taggen.

Youtube

Det fins mange videoer av lundehund på nettet, f.eks. på Youtube. Søk på “lundehund” så får du mange treff. Du kan blant annet se lundehundens karakteristiske løpestil.

Kennel-hjemmesider

Noen av kennelene som driver med lundehund-oppdrett har også gode nettsider og Facebook-sider. Linker til disse finner du på oversikten over kenneleiere og oppdrettere.

Lundehund i media

Lundehund opptrår av og til i media, f.eks. på ulike nettaviser. Vi har samlet linker til lundehund i media på en egen side.

Private blogger

Noen lundehundeiere som blogger om livet med hunden sin, f.eks. på Facebook og Instagram, noen blogger også på hundesonen eller på selvstendige blogger. Noen av dem finner du her: