Hjem

 

Undertegnede Unni Hofstad og Dagrunn Mæhlen har i de senere år hatt ansvaret for poengberegning opp mot Årets Utstillingshund i Norsk Lundehund Klubb. Styret har i styrevedtak 33 2013/2014 gitt oss mandat til å se på og ev. endre denne poengberegningen. Vi har sjøl satt en frist til 01.10.14, men har i ettertid bedt styret om utsettelse, behandlet i styrevedtak 18.07.14. Årsaken til utsettelsen er at vi avventer NKKs avklaringer på hvordan utstillingsstrukturen skal bli framover, bl.a. hvordan det blir med Cert-utdelinger. Se Hundesport nr. 5 – 14. s. 56-58.

 

I utgangspunktet har vi et godt poengskjema, men det kunne vært forbedret på noen punkter. Vi vil med dette be medlemmene gi oss signaler og forslag som sendes pr. e-post til oss. Det vil ikke bli åpnet noen debatt av oss på Facebook. Husk at kåringen gjelder kun for norske hunder.

 

For året 2013 fikk vi et nytt poengoppsett med retningslinjer for Årets Aktivitetshund, disse skal vurderes av styret etter et år. Dette kan være gjeldende også for Årets Utstillingshund. Vi kan informere om at vi innhenter opplysninger for hver enkelt hund som deltar i konkurransen på Dog Web hos NKK. For året 2014 følges den eksisterende poengberegningen.

 

Det vi ikke kan gjøre noe med, er dommerens prioriteringer på utstillinger, men vi kan gjøre vårt til å vise vår hund i god kondisjon og med utstillingstrening ved godt samspill mellom hund og eier så godt det lar seg gjøre.

 

Vedlegg: Poengskjema slik det er i dag, med fem tellende utstillinger gjennom utstillingsåret og med fem forskjellige dommere der kun de to beste resultatene er tellende på hver enkelt utstilling.

 

Vi ber om tilbakemelding og forslag fra norske medlemmer innen 01.12.14 på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Hilsen Dagrunn og Unni.