Hjem

ÅRETS AKTIVITETSHUND SAMT TIDLIGERE RESULTATER


Vi, ved Rachel Hamre, Elin D.W. Johannessen og Dagrunn Mæhlen, har sagt oss villig til å være med i arbeidsgruppa for å utarbeide retningslinjer overfor styret i NLK på Årets Aktivitetshund innen 01.10.13. Det er Rachel som koordinerer dette arbeidet (leder), og nå er vi godt i gang med dette arbeidet.


I tillegg ønsker vi å lage en oversikt ved hjelp av dere eiere over tidligere resultater (før 2013). Formålet er ikke å bare å lage en slik oversikt med dere eiere og deres lundehund/lundehunder, men at det kan være en motivasjon og markedsføring for framtidig deltakelse i ulike aktiviteter.


Vi vil gjerne høre fra dere ev. så tar vi kontakt om dine resultater og opplevelser ved deltakelse i: agility, lydighet, rallylydighet, viltspor ev. andre øvelser. F.eks. så har mange klart bronsekravet i agility og lydighet, og p.t. er rallylydighet blitt veldig populært.


Henv. på dette gjøres til Dagrunn v tlf 48039732, melding på facebook el på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hilsen fra Rachel, Elin og Dagrunn