Hjem

Oppdatering 01.03.2014

Klubben har ikke fornyet avtalen med FINN.no fra 01.03. av to grunner: For det første er den svært lite brukt - så og si alle valper formidles direkte eller via valpeformidler. For det andre så har det i løpet av året blitt gratis for privatpersoner å annonsere på FINN, så det er ikke lenger et like stort gode for klubbens medlemmer å ha denne typen avtale, da det ikke er gratis for klubben.

Opprinnelig artikkel

Norsk Lundehund Klubb har avtale med Finn.no og tilbyr klubbens medlemmer å annonsere under klubbens navn. Annonsene er gratis for klubbens medlemmer, enten du har valper for salg eller hund som må omplasseres. Fyll ut skjema for annonsen og send med bilder til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så legere vi ut annonsen for deg. Husk å gi beskjed så fort valpene er solgt.

 

 

Skjema for valpeannonse på Finn.no (Word-format)

 

Lundehundklubbens annonser på Finn.no

 

 

Regler for annonsering:

  1. Oppdretter skal være medlem av Norsk Lundehund klubb.
  2. Kullet skal registreres i Norsk Kennel Klub for oppdretters regning.
  3. Oppdretter skal bruke NKKs kjøpeavtale.
  4. Valpen skal ikke leveres før ved 8 ukers alder.
  5. Valpen skal leveres med veterinærattest.
  6. 1 års medlemskap i Norsk Lundehund Klubb skal følge valpene for oppdretters regning.
  7. Ved innsending av annonse forplikter oppdretter seg til å følge gjeldende regler. Annonsen blir stående i 60 dager. Oppdretter skal gi beskjed meden gang valpene er solgt.
  8. Alle annonser legges ut på Finn.no og er gratis for oppdretter.
  9. NLK forbeholder seg retten til fritt å bruke eventuelle bilder som følger med annonsen.
  10. Skjema og bilder sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

All info om valpekull står for oppdretters regning.