Hjem

Oppdatering 01.03.2014

Klubben har ikke fornyet avtalen med FINN.no fra 01.03. av to grunner: For det første er den svært lite brukt - så og si alle valper formidles direkte eller via valpeformidler. For det andre så har det i løpet av året blitt gratis for privatpersoner å annonsere på FINN, så det er ikke lenger et like stort gode for klubbens medlemmer å ha denne typen avtale, da det ikke er gratis for klubben.

Opprinnelig artikkel

Norsk Lundehund klubb har inngått avtale med Finn.no og tilbyr alle medlemmer å annonsere valpekull under klubbens navn. Finn.no er et veldig mye brukt annonsemarked, og Norsk Lundehund klubb ønsker å være med der det skjer. Vi ønsker å framstå som en seriøs klubb med seriøse oppdrettere. Og vi ser på dette som en mulighet for å markedsføre vår rase.

Tilbudet er gratis til alle våre medlemmer, enten du har valper for salg eller hund som må omplasseres. Fyll ut skjema for annonsen og send det sammen med bilder til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så legger vi ut annonsen for deg.

I første omgang har vi inngått avtale for 1 år. Da vil styret ta en oppsummering på om det har hatt den effekten vi har ønsket, og vurdere videre avtale.

Vi anbefaler fortsatt oppdrettere å informere klubbens valpeformidler om planlagte/kommende kull og valper som er født. Valpeformidleren har venteliste på valpekjøpere så et visst samarbeid mellom oppdretter og valpeformidler bør det være.

Skjema for valpeannonse på Finn.no (Word-format)

Lundehund klubbens annonser på Finn.no